Nyeste maskinhoved automatisk op og ned Micro Vickers hårdhedstester

sigte

Normalt, jo højere grad af automatisering i Vickers hårdhedstestere, jo mere komplekst er instrumentet.I dag introducerer vi en hurtig og nem at betjene micro Vickers hårdhedstester.

Hårdhedstesterens hovedmaskine erstatter den traditionelle skrueløftestruktur med maskinhovedet automatisk op og ned og det faste arbejdsemnearbejdsbord, så denne serie af maskiner kan give mere bekvemme online testløsninger.

Cellebelastningskontrol af denne maskine erstatter det traditionelle vægtbelastningskraftkontrolsystem, reduceret sandsynligheden for fejl forårsaget af vægtkraftdelen af ​​instrumentet.

Instrumentet er udstyret med et automatisk målesystem til digitalt at afbilde hårdhedsindrykningen på computerskærmen og derefter opnå hårdhedsværdien gennem automatiske og manuelle målemetoder.

Denne maskine er udstyret med et manuel XY-arbejdsbord og kan også udstyres med en XY-automatisk læsseplatform og et fuldautomatisk målesystem for at opnå automatisk prikker, automatisk flerpunktsmåling, panoramascanning og andre funktioner.

Denne serie af produkter kan vælge forskellige testkraftniveauer og automatiseringskonfigurationer.Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

I dag introducerer vi et instrument til måling af hårdheden af ​​rillede produkter med en udvidet indenter, teleobjektiv.Dette instrument er en mikroskopisk Vickers hårdhedstester, der er specielt tilpasset kundernes rillede produkter.For at imødekomme testkravene for kundernes specielle emner har udstyret ændret den mekaniske bevægelsestilstand, og testkraftbelastningsprocessen afsluttes ved op- og nedløftning af maskinhovedet.Den er også udstyret med en udvidet Vickers indenter og en teleobjektivlinse, som forenkler testprocessen af ​​kundernes rillede emner og sikrer testnøjagtigheden.Hvis du har spørgsmål om hårdhedstestning, er du velkommen til at kontakte Laizhou Laihua


Indlægstid: 25-jul-2024